Harakka

Prioriteetit, mahdollisuudet, oma tie, tahdonvoima

Harakka kehottaa meitä irrottautumaan pakkomielteestä materiaan. Tavaroihin kiintymisestä ja niiden haalimisesta ei ole apua omalla henkisellä tiellämme. Harakka muistuttaa meitä seuraamaan todellista kutsumustamme jotta voimme saada etsimämme täyttymyksen elämäämme. Prioriteetit tulee kuitenkin saada järjestykseen, ennen kuin jo aloitettu matka voi jatkua.
Pidä mieli avoimena ja anna harakan johdattaa sinua. Samoin kuin sukulaislintunsa Närhi, Harakan lentäessä elämääsi, kannattaa valmistautua, sillä tulet löytämään uusien mahdollisuuksien maailman.

Voimaeläimenä harakka nostaa tietoisuuteen luottamuksen mahdollisuuksiin riskien ottamisen kautta. Harakan myötä olet etulinjoilla etenkin uusien tehtävien parissa. Harakan ohjaamana puolustat jatkuvasti oikeuttasi antaa kaikelle mahdollisuus. Huolimatta suuristakin riskeistä ja muiden ihmisten mielipiteistä, pusket oman tiesi siinne minne haluat.
Harakka antaa sinulle kyvyn tietää milloin on oikea aika taistella vastaan, milloin pysähtyä ja milloin miettiä vaihtoehtoisia valintoja. Samoin kuin Leopardi, Harakka voimaeläimenä tuo pelottomuutta vastoinkäymisten edessä.

Tagged , ,