Kotka

Henkinen polku, viestit, voima, rohkeus, tasapaino

Usein Kotkan ilmestyminen elämään tarkoittaa, että on aika palata lähemmäs omaa henkistä polkua. Nyt on tärkeää antaa sydämen ja oman henkisyyden ohjata tietäsi. Kotkan ohjaamana pääset lähemmäs omaa sisintäsi. Saatat myös saada voimakkaita viestejä ja kokea voimakasta yhteyttä johonkin. Sinulta vaaditaan nyt paljon voimaa ja rohkeutta sekä taitoa johtaa itseäsi oikeaan suuntaan. Kotka tuo sinulle uusia mahdollisuuksia, joista sinun tulee valita itsellesi oikeat.

Kotka saattaa myös muistuttaa sinua olemassa olevista mahdollisuuksista ja kehottaa hyödyntämään niitä ennen kuin ne häviävät elämästäsi. Ennen kotkan tuomaa viestiä olet saattanut jättää ne huomiotta tai pitänyt niitä mahdottomina. Kotka auttaa sinua löytämään todellinen tarkoituksen elämässä, ja uusien tilaisuuksien kautta omat päämääräsi tulevat selkenemään sinulle. Keskity siis asioihin jotka ovat lähinnä sydäntäsi.

Kotka tuo mukanaan ilman elementin. Se muistuttaa luonnon ja puhtaiden vesien tärkeydestä ja elämän tasapainosta. Se ohjaa sinua kohti henkistä kasvua pitäen kuitenkin jalkasi tukevasti maassa ja kiinni todellisuudessa. Kotka nostaa tahdonvoimaasi ja saattaa nostaa pintaan jopa sotaisia piirteitä, jos oman tahtosi läpi saaminen on uhattuna. Kotkan tuomaa sisäistä voimaa ei aina ole helppo hallita ja se saattaa vaatia ponnisteluja ja tasapainon hallintaan keskittymistä, jotta kotkan voima ei karkaa käsistä.

Tagged , ,