Orava

Hauskanpito, menneisyyden purku, pienet käytännönasiat, oma polku, tasapaino

Orava kehottaa sinua hauskanpitoon. Otatko elämän turhan vakavasti? Arjen keskellä unohdamme helposti miten tärkeä osa myös hauskanpito on elämässä. Orava antaa myös viestin että nyt on aika tarttua pieniin käytännönasioihin. Hoitamattomat vakuutussopimukset tai pankkiasiat, pienet korjaustyöt kotona, keskeneräinen pikku remontti, kaikki nämä on aika ottaa nyt työn alle.

Orava kerää talven varalle suuret ruokavarastot joista suurimman osan se unohtaa. Oravan viesti on turhan painolastin hävittämisestä elämässäsi. Menneisyyden haamut ja riippakivet, aikansa eläneet ajatuskaavat ja toimintatavat, esineet ja ihmiset. Näistä tulee nyt hankkiutua eroon ja antaa tila uudelle kasvulle. Liito-oravan ilmestyminen on sen sijaan vahva viesti alintajuntasi heräämisestä ja uudeesta tietoisuudesta. Tällöin kannattaa luottaa omaan intuitioonsa, mutta keskittyä siihen ettei liito-oravan ilmestyminen kuitenkaan vie liikaa huomiotasi ja ala häiritä tai ohjata sinua väärään suuntaan. Ole siis uskollinen omalle polullesi.

Orava voimaeläimenä antaa sinulle neuvokkuutta ja kykyä ilmaista itseäsi selkeästi. Se myös antaa näköalaa ja perspektiiviä, auttaa näkemään asiat monessa eri valossa ja valmistautumaan tulevaan. Opit tasapainottelemaan työn, hauskanpidon ja sosiaalisten suhteiden kanssa. Opit ottamaan tehtävän kerrallaan ja pysähtymään ja harkitsemaan tarvittaessa uudelleen, ennen kuin tartut taas toimeen. Opit pitämään yllä tasapainoa elämässäsi.

Orava tuo uteliaisuutta ja tiedonjanoa elämääsi. Liito-oravan myötä sinussa palaa jano matkustella ja nähdä maailmaa. Oravan kanssa kulkevana olet sosiaalinen, huumorintajuinen, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja teet mielelläsi työtä ihmisten parissa. Saatat myös kokea syvää tarvetta auttaa muita löytämään itsensä.

Tagged , , , ,