Taianomaiset palvelut

TATUOINTISTUDIO

KuuKartanon taianomainen tatuointistudio on paikkana omaa luokkaansa. Vanhan, idyllisen myöhäisjugend-tyylisen hirsitalon henki luo studiolle omaleimaisen rauhan. Täällä voit hengähtää ja nauttia elävän tulen rätinästä pystymuureissa samalla kun ihoasi kaunistaa uusi muisto.

Arjen magiaa

Toisinaan KuuKartanolla saattaa tapahtua kummia. Kuuluuko yläkerrasta askeleita, syttyvätkö valot yöllä itsestään? Talon Wanha Rouva se vain, hyväntahtoinen ja lapsirakas, leikkisäkin kuulemma. Pitää huolen että asiat pysyvät järjestyksessä.

LUONTOYHTEYS JA KANSANPERINNE

Luonto tarjoaa meille sen mitä me tarvitsemme pysyäksemme hengissä ja tullaksemme toimeen tällä telluksella. Välillä se pääsee vain meiltä ihmisiltä vähän unohtumaan. Historia ja menneet sukupolvet ovat tienneet paljon sellaista jonka olemme tässä ajassa hukanneet. Tietoa on onneksi vielä säilynyt ja jotain voimme omilla valinnoillamme saada takaisin. Luontoyhteys ja kansanperinne auttavat meitä kunnioittamaan kotiplaneettamme ja voimaan itsekin paremmin.

HENKISYYS JA MINÄKUVA

Meissä kaikissa asuu kaipuu juurille tai tarve kuulua johonkin. Joskus elämäntilanteet vievät valintojen eteen. Valintojen tekeminen ei ole helppoa ja oikean suunnan löytäminen voi vaatia suuria päätöksiä. Oman tien kulkemiseen tarvitsemme myös toisinaan muiden apua. Asioiden peilaaminen ja toisten tarinoiden kuuleminen auttaa eteenpäin eikä aina tarvita kuin hetki hyvässä seurassa.

RYHMÄPALVELUT

Kaipaatteko uusia kokemuksia, yhteenkuuluvuutta tai yhteistä hauskanpitoa? KuuKartanon Ryhmäpalvelut ovat kaikkea tätä ja höysteenä mukana on ripaus taikaa ja historian siipien havinaa.

TILAVUOKRAUS JA TARJOILUT

Toisinaan KuuKartanolla saattaa tapahtua kummia. Kuuluuko yläkerrasta askeleita, syttyvätkö valot yöllä itsestään? Talon Wanha Rouva se vain, hyväntahtoinen ja lapsirakas, leikkisäkin kuulemma. Pitää huolen että asiat pysyvät järjestyksessä.

KuuKartanon taianomainen talo soveltuu hyvin illanistujaisten ja pienten juhlien pitopaikaksi. Lisäjännitystä juhliin tuo talon Wanha Rouva, jonka tarkkakorvaiset voivat rauhallisella hetkellä kuulla liikkuvan yläkerrassa tai eteisessä. Saliin ja keittiöön Rouva ei tule, ne ovat nykyään uuden emännän valtakuntaa jota Wanha Rouva kunnioittaa.

MAAGISET TUOTTEET

MagaLacriman tuotteet ovat uniikkeja yksittäiskappaleita tai muutaman kappaleen sarjoja, joissa kaikissa näkyy käsillä tekemisen jälki. Mukana on myös ripaus taikaa ja luonnon magiaa!
MagaLacriman koruista huokuu positiivisuuden henki, joka jakaa kantajalleen palan tekijänsä energiaa. Noidantarhan luissa kulkee mukana elämän kiertokulku ja Noidantarhan yrteissä, yrttituotteissa, uutteissa ja öljyissä asuu Äiti maan, Kuun sekä Auringon voima. Osa tuotteista on toteutettu yhteistyössä Rioghan Craftsin kanssa.