Henkisyys ja minäkuva

Pyyhe ripustettuna naulakkoon

RYHMÄYTYS

1h 3-12 hlöä 135€
2h 3-12 hlöä 275€

Työpaikalla uusia tyyppejä ja tiimille pitäisi löytää yhteinen sävel. Polttariporukka ei vielä tunne toisiaan tai kaveriporukan uusiin tyttö- ja poikaystäviin pitäisi tutustua paremmin. Ryhmäytyksellä saadaan ihmeitä aikaan kun opitaan asioita itsestä ja toisista. Samalla pidetään hauskaa yhdessä ja saadaan virtaa työhön ja arkeen. Uskallatko heittäytyä?

Sisältö ja aihealueet suunnitellaan ryhmän tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä niin suunnnitellaan juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus. (Voidaan tilata myös asiakkaan omiin tiloihin jolloin hintaan lisätään matkakulut.)

ITSETUNTEMUS

45min 1 hlö 40€
90min 1 hlö 76€
2h 3-12 hlöä 275€

Omat haaveet ja unelmat tarvitsevat joskus vahvistusta jotta niihin uskaltaa tarttua. Epävarmat tilanteet elämässä voivat kaivata avausta ja omien päämäärien parempaa hahmottamista. Henkilökohtaisten, ratkaisukeskeisten ja tunteisiin pureutuvien harjoitteiden avulla osallistuja pääsee paremmin kiinni omiin vahvuuksiinsa. Sisältö ja aihealueet suunnitellaan osallitujan/ryhmän tarpeiden mukaan. (Voidaan tilata myös asiakkaan omiin tiloihin jolloin hintaan lisätään matkakulut.)

Kukkia
Tarot-kortteja pöydällä

TAROT -TULKINTA

45min 40€ hlö
90min 76€ hlö

Kurkistus omaan sisäiseen maailmaan, menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaan. Tarot pohjaa ihmisen sielunmaisemaan ja avaa omaa sisäistä maailmaa paremmin ymmärrettävään muotoon. Sopii hyvin elämän käännekohtiin ja vahvistamaan omaa intuitiota. Henkilökohtainen. (Voidaan tilata myös asiakkaan omiin tiloihin jolloin hintaan lisätään matkakulut.)

Myös kirjalliset etätulkinnat mahdollisia. Mikäli haluat etätulkinnan klikkaa tästä verkkokauppaan tai ota yhteyttä.

Jos vaihtoehdoista ei löytynyt sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä muita ratkaisuja. Yhteystiedot löydät täältä.