Tatuointistudio

Sanna Keltaniemi tatuoimassa

MAGALACRIMA TATTOO

MagaLacrimaTattoo on KuuKartanolla, Ilmajoen Koskenkorvalla toimiva tatuointistudio. Tatuoijana studiolla toimii muotoilija-tatuoija Sanna Keltaniemi. Sannan kädenjälki on herkkää ja naisellista ja erityisesti kasvi ja luonto-aiheiset, yksityiskohtaisen tarkat tatuoinnit ovat Sannan erityisosaamista. Studiolla toimii tatuoijana myös 2020 harjoittelijana aloittanut Kaisa Ruismäki. Kaisa työt ovat pääsääntöisesti Blackwork- kuvia. Tatuointien suunnittelussa asiakkaalle, studion erityispiirteenä voi pitää tapaa tehdä kuvien suunnittelua asiakaslähtöisesti makumaailmakollaasin kautta, jolloin asiakkaan sielunmaisema saadaan tuotua osaksi tatuointia.

Mikäli haluat varata ajan tatuointia varten, voit ottaa yhteyttä:
- Sannaan ensisijaisesti puhelimitse +358 50 360 5656 tai WhatsAppilla ennalta ilmoitettuina ajanvauspäivinä. (Ajanvarauspäivät löydät Instagramista tai Facebookista.)
- Kaisaan ensisijaisesti WhatsAppilla +358 44 013 1428 (yhteydenotto ainoastaan viestillä) tai Instagramin yksityisviestillä @kaitsuruismakitattoo.

Ajankohtaista infoa ajanvarauksesta ja tatuointijonoista löydät MagaLacriman Instagram- ja Facebook-profiileista. Voit käyttää myös yhteydenottolomakketta.

Lue lisää

Toteutus

Tatuointien toteutuksessa haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman hygieenisen tatuoinnin toteutuksen. Tästä syystä käytämme tatuoinnin toteutuksessa aina kertakäyttöisiä neuloja ja muita työvälineitä sekä kertakäyttöisiä tatuointikoneen ja -välineiden suojia. Tatuoinnin toteutuksen jälkeen tatuoinnin puhtaanapito ja hoito ovat asiakkaan omalla vastuulla. Puhtaanapitoon annamme suulliset ja kirjalliset ohjeet tatuoinnin toteutuksen yhteydessä.

Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että tatuoinnin toteutukseen liittyy aina pieni tulehdus- ja allergiariski. Mikäli sairastat jotakin kroonista sairautta joka vaikuttaa ihosi kykyyn uusiutua (esim. diabetes, psoriasis, verenvuototauti, väriaineallergia jne..) tai olet muuten epävarma tatuoinnin soveltuvuudesta sinulle, otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä, onko tatuoinnin ottaminen sinulle turvallista. Lopullisen arvion tatuoinnin turvallisuudesta tekee kuitenkin aina asiakas itse.

Emme tee tatuointeja alle 18-vuotiaille, edes huoltajan suostumuksella. Ainoa poikkeus tähän on diabetes- tms. sairauden osoittava tatuointi alaikäiselle lääkärin suosituksesta ja huoltajan läsnäollessa.

Varausmaksu

MagaLacrimaTattoossa on käytössä 80-600e varausmaksu suunniteltavan kuvan koosta ja haastavuudesta sekä tatuoijasta riippuen. Tatuoinnin varausmaksuun sisältyy yhden kuvan suunnittelutyö asiakkaan toiveiden mukaan sekä tatuoinnin toteutusta valmistelevat työt. Mikäli sinulla on valmis kuva joka ei vaadi varsinaista suunnittelua vaan on valmis toteutettavaksi sellaisenaan, on varausmaksu Sannalla 130e ja Kaisalla 80-120e kuvan koosta riippuen.  Varausmaksun maksaminen onnistuu tästä:

Varausmaksua ei palauteta. Sairastumisesta johtuvat peruutukset tulee tehdä viimeistään ajanvarausta edeltävänä päivänä (saman päivän peruutuksista pyydämme lääkärintodistuksen). Mikäli sairastut, ilmoita siitä viipymättä soittamalla tatuoijallesi, niin varausmaksusi säilyy ja siirtyy uudelle aikavarauksellesi. Mikäli muutoin haluat siirtää tatuointiaikaasi tai peruuttaa sen, tee se viimeistään 7vrk ennen tatuointiaikaasi. Tällöin saat luonnoksen omaan käyttöösi ja aikaasi voidaan siirtää eteepäin. Mikäli siirto tehdään lähempänä kuin 7vrk aikavarauksesta, laskutetaan asiakkaalta tällöin tatuoijasta johtumattomasta siirrosta tai peruutuksesta 50% työn arvioidusta kokonaishinnasta.

Hinnoittelu ja tyytyväisyys

Tatuoinnin toteutuksen hinta on Sannalla 130e tunti ja Kaisalla 80e tunti. Kun kuvan koko ja idea ovat suurinpiirtein tiedossa pystymme antamaan kuvasta suuntaa-antavan hinta-arvion. Lopullinen hinta muodostuu kuitenkin aina tatuoinnin tekoon vaaditun ajan mukaan, johon vaikuttaa moni seikka eikä tarkkaa hintaa voida etukäteen antaa. Hintaan sisältyvät kaikki tatuoinnin tekoon käytettävät tatuointivärit sekä muut materiaalit, jälkihoitotuotteet sekä tarvittaessa maksuton väritystakuu 6kk sisällä tatuoinnin teosta. Näin haluamme varmistaa että olet tyytyväinen tatuointiisi ja saat laadukkaan kuvan ihollesi.

Muuta

Tatuointiisi liittyvät tiedot kuten luonnos ja muu tatuoinnin toteutusta varten antamani tieto säilytetään MagaLacrimaTattoon arkistossa. Tämä helpottaa tatuoinnin mahdollista jatkamista tulevaisuudessa. Tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille ja niiden käsittelyyn on oikeus vain tatuoijalla. Sinulla on kuitenkin oikeus pyytää tietojen hävitystä. Luonnosta ja kuvaa tatuoinnistasi voidaan käyttää nimettömänä MagaLacrimaTattoon markkinointiin ja luonnoksen ja tatuoinnin lakisääteinen tekijänoikeus ja säilytysoikeus säilyvät tatuoijalla, vaikka muut tietosi pyynnöstäsi hävitettäisiinkin.

REACH

Tiedot studiollamme käytettävistä musteista.

Musta:

 • Quantum – Lining Black
  Tatuoinneissa tai kestopigmentoinneissa käytettävä seos.
  AINESOSAT: Glyseriini, Aqua, CI#77266, Etyylialkoholi, Eucalyptus Globulus -lehtiuute, tymoli, mentoli
 • Quantum Sea Sheppard gray wash – Lining Black
  Tatuoinneissa tai kestopigmentoinneissa käytettävä seos.
  AINESOSAT: Pigmentti musta 7: CI#77266, Glycerin: C.A.S. #56-81-5, Ethyl Alcohol: C.A.S. #64-17-5, Aqua C.A.S #7789-20-0, eucalyptus Globulus -lehtiuute, tymoli, mentoli
 • World Famous Ink Limitless- Obsidian Outlining
  Tatuoinneissa tai kestopigmentoinneissa käytettävä seos.
  AINESOSAT: Aqua, Black 7 CI#77266, Glyserin, Propylene Glycol, Modified acrlic polymer, Tea, Ethoxylated fatty alcohols, Acrylates, Copolymers, Benzyl Alcohol, Disodium salt, Mineral Oil, Ammonium hydroxide (PH regulator)

 

Valkoinen:

 • Quantum – Douche
  Tatuoinneissa tai kestopigmentoinneissa käytettävä seos.
  AINESOSAT: CI#77975, glyseriini, etyylialkoholi, vesi, eucalyptus Globulus -lehtiuute, tymoli, mentoli
 • Viking by Dynamic- Ultra White
  Tatuoinneissa tai kestopigmentoinneissa käytettävä seos.
  AINESOSAT: Aqua, Glyserin, Bytulene Glycol, Hamamelis water, Pigment CI#77891

 

Muut värit: