Tatuointistudio

Sanna Keltaniemi tatuoimassa

MAGALACRIMA TATTOO

MagaLacrimaTattoo on KuuKartanolla toimiva yhden naisen tatuointistudio. Tatuoijana studiolla toimii muotoilija-tatuoija Sanna Keltaniemi. Sannan kädenjälki on herkkää ja naisellista ja erityisesti kasvi ja luonto-aiheiset, yksityiskohtaisen tarkat tatuoinnit ovat Sannan erityisosaamista. Tatuointien suunnittelussa asiakkaalle, studion erityispiirteenä voi pitää Sannan tapaa tehdä kuvien suunnittelua asiakaslähtöisesti makumaailmakollaasin kautta, jolloin asiakkaan sielunmaisema saadaan tuotua osaksi tatuointia.

Mikäli haluat varata ajan tatuointia varten, voit ottaa yhteyttä puhelimitse +358 50 360 5656, WhatsAppilla, Messengerillä, MagaLacriman Facebook- tai Instagram-sivujen kautta tai yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää

Toteutus

Tatuointien toteutuksessa haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman hygieenisen tatuoinnin toteutuksen. Tästä syystä käytämme tatuoinnin toteutuksessa aina kertakäyttöisiä neuloja ja muita työvälineitä sekä kertakäyttöisiä tatuointikoneen ja -välineiden suojia. Tatuoinnin toteutuksen jälkeen tatuoinnin puhtaanapito ja hoito ovat asiakkaan omalla vastuulla. Puhtaanapitoon annamme suulliset ja kirjalliset ohjeet tatuoinnin toteutuksen yhteydessä.

Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että tatuoinnin toteutukseen liittyy aina pieni tulehdus- ja allergiariski. Mikäli sairastat jotakin kroonista sairautta joka vaikuttaa ihosi kykyyn uusiutua (esim. diabetes, psoriasis, verenvuototauti, väriaineallergia jne..) tai olet muuten epävarma, otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä, onko tatuoinnin ottaminen sinulle turvallista. Lopullisen arvion tatuoinnin turvallisuudesta tekee kuitenkin aina asiakas itse.

Emme tee tatuointeja alle 18-vuotiaille, edes huoltajan suostumuksella. Ainoa poikkeus tähän on diabetes- tms. sairauden osoittava tatuointi alaikäiselle.

Varausmaksu

MagaLacrimaTattoossa on käytössä 100e tatuoinnin varausmaksu johon sisältyy kuvan suunnittelutyö aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä kaikki tatuoinnin toteutusta valmistelevat työt. Mikäli sinulla on valmis kuva joka ei vaadi varsinaista suunnittelua, varausmaksusta hyvitetään 80e toteutusvaiheessa. Varausmaksun maksaminen onnistuu tästä:

Peruuttamattomissa aikavarauksissa varausmaksua ei palauteta. Peruutukset tulee tehdä viimeistään ajanvarausta edeltävänä päivänä. Mikäli sairastut, ilmoita siitä viipymättä soittamalla +358 50 360 5656, niin varausmaksusi säilyy ja siirtyy uudelle aikavaraukselle.

Hinnoittelu ja tyytyväisyys

Tatuoinnin toteutuksen hinta on 100e tunti. Kun kuvan koko ja idea on suurinpiirtein tiedossa pystymme antamaan kuvasta lopullisen hinta-arvion. Hintaan sisältyvät kaikki tatuoinnin tekoon käytettävät tatuointivärit sekä muut materiaalit, jälkihoitotuotteet sekä maksuton väritystakuu 6kk sisällä tatuoinnin teosta. Näin haluamme varmistaa että olet tyytyväinen tatuointiisi ja saat laadukkaan kuvan ihollesi.

Muuta

Tatuointiisi liittyvät tiedot kuten luonnos ja muu tatuoinnin toteutusta varten antamani tieto säilytetään MagaLacrimaTattoon arkistossa. Tämä helpottaa tatuoinnin mahdollista jatkamista tulevaisuudessa. Tietojasi ei koskaan luovuteta ulkopuolisille ja niiden käsittelyyn on oikeus vain tatuoijalla. Sinulla on kuitenkin oikeus pyytää tietojen hävitystä. Luonnosta ja kuvaa tatuoinnistasi voidaan käyttää nimettömänä MagaLacrimaTattoon markkinointiin ja luonnoksen ja tatuoinnin lakisääteinen tekijänoikeus ja säilytysoikeus säilyvät tatuoijalla, vaikka muut tietosi pyynnöstäsi hävitettäisiinkin.