Magalacrima

MagaLacrima Tattoo: Sanna Keltaniemi tatuoimassa

Magalacrima Oy

MagaLacrima on yhden naisen yritys, jonka taustalla toimii Muotoilija (AMK), Tatuoija ja Nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja Sanna Keltaniemi. MagaLacriman tuotemerkki syntyi jo Sannan opiskeluprojektina vuonna 2004 mutta ammattimaiseksi toiminta muuttui harrastuksesta pikkuhiljaa vasta 2010 jälkeen. Pitkään Sanna toimi kevytyrittäjänä Nuoriso-ohjaajan työn ohessa mutta keväällä 2017 MagaLacriman toiminta siirtyi Osuuskunnasta Osakeyhtiöön. Samalla toiminta ja palvelut laajenivat kun MagaLacrima löysi uuden työtilan KuuKartanon suojista Koskenkorvalta, Ilmajoelta.

“Kaikenlainen käsillä tekeminen on aina ollut iso osa elämääni ja matkan varrella olen kokeillut yhtä sun toista käsillä tekemisen tekniikkaa ja osa-aluetta. Työhistoriani nuoriso-ohjaajana vuodesta 2008 on ruokkinut kokeilunhaluani ja erilaisten tekniikoiden ja ideoiden kokeilua. Myös ryhmien ohjaukseen ja erilaisten toimintakokonaisuuksien suunnitteluun olen saanut laajan kokemuksen nuorisotyön kautta.

Tatuoijan ura lähti liikkeelle vuonna 2010 omien tatuointien oton myötä nuoruuden haaveesta. Piirtäminen on aina ollut intohimoni ja Muotoilijan koulutus ja asiakaslähtöisen suunnittelun hallinta antoi tähän hyvän pohjan. Vahvuuteni on erityisesti kauniit, koukeroiset, kasviaiheiset ja yksityiskohtaiset tatuoinnit. Pidän sekä mustavalkoisten että värillisten kuvien teosta.

Vaatteiden ja korujen suunnittelussa ja valmistuksessa minua kiehtovat erityisesti luonto, kierrätys, alakulttuurit ja ihmisten omintakeinen, persoonallinen tyyli sekä rohkeus olla oma itsensä. Olen tehnyt paljon erilaisia asukokonaisuuksia, korsetteja ja hääpukuja persoonallisille asiakkailleni sekä myös keikkavaatteita suomalaisille bändeille, kuten Charon, Embraze, Aberrant Vascular ja Eternal Tears of Sorrow, omaa bändiäni Chaos Research:ia unohtamatta.”