Hiiri

Huomiokyky, kyky rajata asioita, tietoisuus ympäristöstäsi, sopeutumiskyky, päättäväisyys

Hiiri muistuttaa sinua pienistä ja joskus mitättömiltä tuntuvista asioista joita sinun ei kuitenkaan tulisi unohtaa. Saatat keskittyä liikaa suuriin hankkeisiin tai haasteisiin. Hiiri kiinnittää huomiosi ympärillä oleviin mahdollisuuksiin, pieniltä ja mitättömiltä tutuviin yksityiskohtiin joiden ansiosta saat kuitenkin avaimet suurien asioiden saavuttamiseen. Hiiri kiinnittää huomiosi asioihin jotka ovat aivan silmiesi edessä. Älä haali tehtävää tai liikaa vastuuta, silloin työsi kärsii ja yksityiskohdat jäävät huomiotta.

Hiiri antaa sinulle kyvyn keskittyä pieniin yksityiskohtiin kaikessa mihin ryhdyt. Se johdattaa sinut huomaamaan tärkeät yksityiskohdat ja aspektit sekä erottamaan ne epäoleellisista ja vähemmän huomionarvoisista. Hiiri tuo sinulle vahvan tietoisuuden omasta ympäristöstäsi ja en mahdollisista vaaranpaikoista. Jos voimaeläimesi on hiiri saatat ragoida stressiin arkuudella ja ujoudella. Pystyt kuotenkin tunnistaa tämän piirteen itsessäsi ja kompensoit sitä hyvällä sopeutumiskyvyllä sekä päättäväisyydellä.

Joskus hiiri voi viestittää peloista, arkuudestam merkityksettömyydentunteesta ja epävarmuudesta, varsinkin jos hiiri ilmaantuu sinulle unessa. Älä tällöin anna muiden vähätellä itseäsi tai saavutuksiasi. Älä myöskään anna pikkumaisten asioiden vaivata mieltäsi liikaa. Ne vievät energiaasi turhaan. Kuolleena hiiri viestittää ongelmien hälvenemisestä ja päämäärän lähestymisestä. Valkoinen hiiri on merkki sinulle tulevasta henkisestä ohjauksesta ja uudesta suunnasta elämässäsi. Tartu siis tällöin tilaisuuteen. Mahdottomaltakin tuntuva suunta on mahdollinen kun jaksat keskittyä olennaiseen.

Tagged , , , ,